torsdag den 7. december 2017

Nye gulve giver nyt liv


Nye gulve giver nyt liv

Vores arbejdsplads har altid haft det mest kedelige look på kontoret. Det er selvfølgelig ikke noget, man kan pege fingre af og forlange anderledes, men i et meget flad hierarki, hvor kulturen er sådan, at man taler ret frit fra leveren og giver sine bud og meninger i forhold til, hvordan man kan forbedre virksomhedskulturen og produktiviteten, så var det noget, de nærmeste ledere var bedt om at bringe videre en del gange.

inspirerende miljø at arbejde i

Der blev derfor italesat et behov for, at medarbejderne havde behov for et mere inspirerende miljø at arbejde i, hvilket krævede en større renovering hen over ferieperioden, hvor der ikke var så travlt i virksomheden. Dertil kom det, at det ikke bar var tapet, skriveborde og skillevægge, der skille have en omgang, det gamle kedelige gulv skulle også skiftes ud. Heldigvis viste en grundig informationssøgning, at gulve i Odense og tilhørende håndværk kan findes som en smart pakkeløsning. Derfor blev det gamle brækket op, mens det nye vi havde fundet, blev lagt flot – udvalgt med tanke på, at gulvet skal kunne holde til dagligt brug og rengøring samt mange rullende stole.

Derudover har opsætningen af støjreducerende skillevægge

Derudover har opsætningen af støjreducerende skillevægge, hæve/sænke borde, bedre belysning og lidt liv til væggene givet en helt anden oplevelse af, hvad det vil sige at være på arbejde. Derfor skal der selvfølgelig også lyde en stor tak til de ledere, der holdt deres løfte, og fik gennemtrumfet forandringen. Jeg er sikker på, at der er tale om en langsigtet gevinst, der kan være med til at fastholde medarbejdere og generelt bare biddrage til trivslen. Jeg er særlig imponeret af gulvets indflydelse på kontorlokalet. Det har givet en helt anden dybde i rummet, og i samspil med de andre nye medlemmer som store blomster og lidt nye farver, har kontoret så sandelig fået sin anden ungdom – ligesom stemningen på arbejdspladsen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Dørgreb i træ

Dørgreb i træ Så lykkedes det mig endelig. Jeg har nemlig fundet det helt rigtige dørgreb til min nye andelslejlighed. Det er ikke det,...