torsdag den 7. december 2017

Nyt badeværelse


Byggetilbud uden ekstraregning


Det er spændende at renoverer og tilføje nye idéer til sit hjem, når de enkelte rum skal piftes. Det kan bare være svært at blive enige om, hvordan det skal se ud, når det står færdigt. Det er selvfølgelig en af de overvejelser man skal gøre sig, og noget vi brugte rigtig meget tid på i min familie. Vi tegnede mange skitser, hvilket heldigvis hjalp os med at sætte ord på de elementer vi gerne ville have med.
Inden vi begyndte på det, havde vi en masse løse idéer. Ikke fordi det var første gang vi skulle prøve at stå for en renovering af badeværelse, men fordi udfordringen bestod i at det indtil nu, havde været små badeværelser vores evner havde fokuseret på. Nu stod vi over for en større udfordring, hvor vi var bange for, vores mange idéer ville ende ud i en ekstraregning for håndværkerarbejdet. Det var heldigvis ikke tilfældet.

Den rigtige samarbejdspartner


Nogle siger, at der skal ti positive oplevelser til at opveje en negativ. Det er ikke noget jeg hverken kan be- eller afkræfte, men sandt er det, at flere dårlige oplevelser i hvert fald sætter deres spor, når man næste gang skal have udført byggearbejde. Når man flere gange har stået i en beklagelig situation, hvor den aftalte tid er overskredet, og hvor følelsen af at tale til en dør er den bedst beskrivende, så  er det rart at møde en partner i øjenhøjde. Det gjorde vi efter at have modtaget en del byggetilbud. Det skete da vi i stedet for at se på projektet for forskellige vinkler begyndte at undersøge muligheden for en pakkeløsning.
Fordelen ved totalentreprise talte sit klare sprog: koordineret arbejde og derved kortere udsigt til at modtage dit nye lækre badeværelse. Derudover var det en fornøjelse at samarbejde med en person, der fik tidligere oplevelser til at blegne, og efterlod et godt indtryk. Eksempelvis da firmaet hjalp os med at indtænke en lækker skillevægsløsning til vores vaskesøjle, der gav ekstra plads i rummet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Dørgreb i træ

Dørgreb i træ Så lykkedes det mig endelig. Jeg har nemlig fundet det helt rigtige dørgreb til min nye andelslejlighed. Det er ikke det,...