torsdag den 7. december 2017

Et reolsystem, der samler rummet

Et reolsystem, der samler rummet


Når man pludselig har et noget større område at indrette, kan det godt føles tomt, hvis der ikke er noget på væggene. Dertil skal der jo også helst være et samlingssted for bøger, vaser og andre sager i den dur. Derfor besluttede vi os for at investere i et reolsystem. Vi har mange venner gør flittigt brug af rumdeler reoler, men vi var mere over i en “less-is-more” tilgang, hvor vi hellere ville vægte design og udtryk over masse og rummelighed. Derudover skulle vi jo gøre os overvejelser i forhold til om vi ville have en vægreol eller noget, der ville blive placeret på gulvet. Vi valgte et reolsystem, der er væghængt.

Kreativt og funktionelt pynt til væggen


Vores valg faldt på et reolsystem fra danske INROOM, hvor nordisk design og farver ramte lige dét vi søgte. Det var en æstetisk flot løsning til vores hvide væg, når man hang vores reoler op, og iagttog de gullige farver skille sig ud fra det hvide lærred.
Det var naturligvis fristende at plastre overfladerne til med nips i alle størrelser, men med førnævnte “less-is-more” tilgang, ville det lidt ødelægge den hensigt vi havde med reolsystemet – nemlig at skabe en lille minimalistisk oase langs den ene stuevæg.  Modellen vi endte med at købe var en Creative 4.0 reol, som består af fire kuber og to farvede låger.  Materialet er tydeligvis robust, men det bedste er lakeringen, der er nem at holde ren med en klud og lidt Ajax.
Som tilbehør kunne man have valgt nogle smukke reolkasser, men i stedet fandt vi nogle ældre bogkasser, som kunne stå ved siden af.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Dørgreb i træ

Dørgreb i træ Så lykkedes det mig endelig. Jeg har nemlig fundet det helt rigtige dørgreb til min nye andelslejlighed. Det er ikke det,...